Welkom (terug)

 

Verzendkosten & retourneren

 • Verzendkosten

  Verzendkosten Nederland en Europa:

  U betaalt altijd 8,00 EUR verzendkosten – hoeveel u ook bestelt.

  • Nederland:       Bestellingen vanaf 100,- EUR versturen wij portovrij.
  • Europa:             Bestellingen vanaf 199,- EUR versturen wij portovrij.

  Tevens is het ook mogelijk de producten in onze magazijn af te halen. Hiervoor dient u echter eerst een afspraak te maken.

   

  Levertijden

  Wij leveren uw bestelling doorgaans uit binnen 1 a 2 werkdagen.

  De vermelde levertijden zijn altijd onder voorbehoud.

  Onze leveranciers leveren ons doorgaans volgens afgesproken datum. In de praktijk komen echter ook afwijkingen voor. Uiteraard doen wij voortdurend ons best om uw bestelling op de afgesproken termijn te leveren.

  Mocht de afgegeven levertijd niet haalbaar zijn, dan berichten wij u er altijd over. U kunt een bestelling altijd annuleren, u zit dus nergens aan vast.
  Mocht u de bestelling al betaald hebben en willen annuleren, geen probleem. Wij  zullen het bedrag altijd aan u crediteren.

   

  Levertijd verstreken

  Wij doen onze uiterste best om bestellingen binnen 1 a 2 werkdagen te leveren maar het kan altijd voorkomen dat een bestelling  vertraging ondervindt. We brengen u altijd zoveel mogelijk via een e-mail op de hoogte van dergelijke vertraging. Mocht u 5 werkdagen na het verstrijken van de levertijd uw artikel nog niet ontvangen hebben dan kunt u per e-mail contact opnemen met onze klantenservice. Vergeet u hierbij niet het ordernummer van uw bestelling te vermelden.

 • Retourneren

  Het kan gebeuren dat u een product koopt dat achteraf toch niet aan uw wensen voldoet.
  Geen probleem bij Parkstad Music Centre!
  Als u niet 100 % tevreden bent met een artikel, kunt u het artikel zonder opgave van redenen binnen 30 dagen naar ons terug sturen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens u.

  Producten dienen in de oorspronkelijke verpakking met alle daarbij geleverde accessoires en zonder gebruikssporen aan ons teruggestuurd te worden!
  Uiteraard mag u het product wel uitpakken en gebruiken maar slechts voor zover dat nodig is om het product te kunnen beoordelen of het aan uw wensen voldoet.

  Neemt u in ieder geval voordat u een product naar ons retour zend, eerst contact met ons op.

  De volgende producten zijn uitgesloten voor retour:

  • Producten die speciaal door Parkstad Music Centre voor u zijn besteld of gemaakt en niet tot het eigenlijke assortiment behoren.
  • Software waarvan u de verzegeling heeft verbroken
  • Artikelen die gebruikt, beschadigd of incompleet zijn
  • Gebruikte artikelen die om hygiënische redenen niet geruild kunnen worden, zoals oordopjes, headsets en hoofdtelefoons.


  Gebruik de volgende gegevens bij het terugsturen van uw zending:

  Parkstad Music Centre
  t.a.v. Afdeling Garanties & Retouren

Op al onze leveringen, zowel verkoop als verhuur, gelden algemene voorwaarden. Bel of mail om een exemplaar te ontvangen.