Welkom (terug)

Abonneren op RSS-feed

Verhuur afdeling

 

Parkstad Music Centre verkoopt niet alleen lichtapparatuur, geluidsinstallaties en Dj-gear.
Naast de verkoop beschikt Parkstad Music Centre ook over een afdeling verhuur.

 

U kunt bij de afdeling verhuur niet alleen terrecht voor de verhuur van losse componenten maar wij hebben ook alles in huis om (bedrijfs)evenementen, concerten en festivals van licht- en geluidstechniek te voorzien. Bel of mail ons vrijblijvend voor meer informatie, een offerte of een afspraak. Onze verhuurafdeling beschikt over een eigen email adres: rental@pmusic.nl

 

 

Geluidsinstallaties

 

Bij evenementen is de beleving van het geluid door het publiek het belangrijkste. Van toespraken tot liveoptredens van bands of Dj's, wij leveren steeds de beste oplossing voor uw toepassing. Daarom maken wij uitsluitend gebruik van professionele geluidsinstallaties.

 

      

 

 

Lichtapparatuur

 

Parkstad Music Centre beschikt over een ruim assortiment (LED-)lichtapparatuur en special effects. Door dit ruim assortiment (LED-)lichtapparatuur en special effects kunnen wij uw evenement voorzien van een voor uw evenement passende lichtshow.

 

        

Professionals

 

Parkstad Music Centre kiest niet alleen  voor de beste apparatuur maar ook voor professionele medewerkers. Bij ons geen hobby-isten maar professionals die regelmatig getraind worden door onze leveranciers!
De medewerkers van Parkstad Music Centre zijn ook in het bezit van VCA en/of VCA-VOL waardoor  wij werken volgens de (Eurpeese) richtlijnen op het gebied van veiligheid.

Op al onze leveringen, zowel verkoop als verhuur, gelden algemene voorwaarden. Bel of mail om een exemplaar te ontvangen.