Welkom (terug)

Parkstad Music Centre ontvangt dagelijks veel sponsorverzoeken of verzoeken voor het verstrekken van een donatie. Lees hieronder wat Parkstad Music Centre van sponsoring verwacht. Om de selectie gemakkelijker te maken geldt een aantal richtlijnen.

Commerciële mogelijkheden

Sponsoring heeft voor alle betrokkenen een aantal voordelen. Voor Parkstad Music Centre is het een commerciële beslissing. Daarom moet de sponsoring van een evenement, activiteit of organisatie mogelijkheden bieden voor merkpositionering, marketing en publiciteit.

Duurzame relatie opbouwen

Met sponsoring wil Parkstad Music Centre een duurzame relatie opbouwen en maatschappelijke betrokkenheid uitdragen. Parkstad Music Centre stimuleert medewerkers om deel te nemen aan maatschappelijke projecten.

Wat is een donatie en wat is een sponsorverzoek?

Bij een sponsorverzoek gaat het om een samenwerking waarbij zichtbaarheid altijd een tegenprestatie is, en een samenwerking die structureel is (voor langere termijn). Een donatie is altijd eenmalig en zichtbaarheid is geen tegenprestatie.

Promotiematerialen

Parkstad Music Centre zet regelmatig promotiematerialen in bij grote evenementen en acties. Deze materialen zijn voor eigen gebruik en worden zorgvuldig ingezet. Verzoeken om promotiematerialen kunnen daarom niet worden ingewilligd.

Een aanvraag indienen

Als u denkt dat uw aanvraag voldoet aan de omschreven criteria, kunt u een sponsor- of donatieverzoek indienen. U ontvangt binnen 10 dagen schriftelijk bericht of uw verzoek wordt ingewilligd.

Op al onze leveringen, zowel verkoop als verhuur, gelden algemene voorwaarden. Bel of mail om een exemplaar te ontvangen.