Welkom (terug)

 

Aangenaam kennis te maken, wij zijn Parkstad Music Centre.

 • Graag willen wij ons aan u voorstellen

  Parkstad Music Centre is in 2008 opgericht. In eerste instantie hield Parkstad Music Centre zich alleen bezig met de verhuur van licht- en geluidsinstallaties maar in het begin van 2012 komt daar echter verandering in als het bedrijf Sound en More, dat sinds 2004 bestaat, van eigenaar Rob Lang zich samenvoegt met Parkstad Music Centre. Vanaf dat moment wordt de aandacht niet alleen gericht op verhuur maar ook op de verkoop van licht- en geluidsapparatuur.

  Na jarenlange samenwerking heeft Parkstad Music Centre per 1 januari 2017 Weerwaas Evenementen Service overgenomen. Hiermee worden wij een van de grotere actieve aanbieders van licht, geluid en audiovisuele apparatuur in de regio, kunnen wij een nog groter aanbod in de dry hire en verkoop van licht, geluid en audiovisuele apparatuur bieden en leveren wij de complete verzorging van evenementen, beurzen, modeshows, concerten en entertainment (o.a. bands en DJ’s). Dat doen wij vanuit onze nieuwe locatie (voorheen van Weerwaas) aan de Valkweg 4 te Landgraaf.

  Weerwaas Evenementen Service staat al meer dan 25 jaar bekend voor het verhuren en verkopen van geluids- en lichtinstallaties. Jos Wiertz levert tevens deskundige advisering bij grootschalige evenementen, AV projectinrichting, shows en tv-projecten. Leuke wetenswaardigheid is dat Rob Lang 20 jaar geleden zijn opleiding bij Weerwaas Evenementen Service heeft genoten. Bij Parkstad Music Centre blijft Jos Wiertz actief meewerken onder de dagelijkse leiding van Rob Lang. Hierdoor blijft de kennis en kunde van Weerwaas binnen Parkstad Music Centre behouden.

  Naast bovengenoemde diensten en services, kunt U nog steeds bij Parkstad Music Centre terecht voor advisering en ondersteuning omtrent vaste installaties in gebouwen en voor blaasinstrumentenaccessoires (rieten, olieën, vetten etc.)  Behalve de locatie, verandert er voor u als klant dus niets en kunt u dankzij Parkstad Music Centre blijven profiteren van de beste diensten en service op het gebied van licht, geluid en audiovisuele apparatuur!

  De locatie van Parkstad Music Centre is aan de Valkweg 4 te Landgraaf. De voormalige PMC locatie aan de Holzstraat 81a in Kerkrade is gesloten. Wilt U ons bezoeken, dan vragen wij U wel een afspraak t maken. Beide telefoonnummers blijven actief: 045-5322515 en 045-8500959. E-mail: info@pmusic.nl. Website: www.pmusic.nl.

  Wij hopen u spoedig te mogen verwelkomen bij Parkstad Music Centre in Landgraaf!

  Rob Lang, Jos Wiertz en team.

Op al onze leveringen, zowel verkoop als verhuur, gelden algemene voorwaarden. Bel of mail om een exemplaar te ontvangen.